• Dutch
  • English
Home
Nieuws
Organisatie
Vrijwilligerswerk
Infomeetings
Sponsorprojecten
Donaties
Ghana en Noord-Ghana
Ervaringen
Foto Album
Forum
Contact
FAQ
Links
 
Login

 
 
Home
Welkom bij NorGhaVo; vrijwilligerswerk in Ghana!
Vrijwilligerswerk en ontwikkelingsprojecten in Noord-Ghana
NorGhaVo - Northern Ghana Volunteers - is een jonge dynamische non-profit organisatie met als doel mensen te stimuleren een persoonlijke bijdrage te leveren aan het verkleinen van de ongelijkheid in de wereld. Wij steunen om die reden lokale projecten in Ghana met woord, daad en geld en wij zetten heel gericht vrijwilligers in om deze projecten te begeleiden.

Geïnteresseerd?
Interesse in het steunen van een project? Wil jij zelf vrijwilligerswerk doen? Of ben je gewoon geïnteresseerd in NorGhaVo, onze doelstellingen en onze werkwijze? Lees meer hierover op onze site. Bijvoorbeeld over de projecten die wij steunen en plekken waar vrijwilligers welkom zijn. Lees hoe je ons financieel kunt steunen en wat je in je moet hebben om als vrijwilliger aan de slag te gaan. 

Kennismaken?
Kom dan naar onze infomeeting in Nijmegen. Vier keer per jaar kun je met al je vragen bij ons terecht. Ontmoet de mensen achter de organisatie en luister naar ervaringen van ex-vrijwilligers.

Vacature!
Wij zoeken een algemeen manager en een docent op ons Computer en Onderwijs Centrum in Navrongo. Interesse? Neem contact met ons op of klik hier.

Gezocht: extra hulp in Nederland!
Ook in Nederland kunnen we altijd hulp gebruiken bij ons werk. Denk aan het voorlichten van toekomstige vrijwilligers, meewerken op Info Meetings of het assisteren bij de PR van NorGhaVo. Heb je interesse om ons te komen helpen en je handen uit de mouwen te steken, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken .

Oxfam Novib
Wij werken samen met Oxfam Novib          


De Belastingdienst heeft ons aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling


Laatste Nieuws


Laatste berichten uit het Forum

 
   
vrijdag, 5 juni 2009   ·   © 2006 NorGhaVo   ·   Design door Root4u   ·   Draaiend op Joomla!