• Dutch
  • English
Home
Nieuws
Organisatie
Vrijwilligerswerk
Infomeetings
Sponsorprojecten
Donaties
Ghana en Noord-Ghana
Ervaringen
Foto Album
Forum
Contact
FAQ
Links
 
Login

 
 
Laatste Nieuws
    Nieuws

Via deze pagina houden we je op de hoogte van actuele wetenswaardigheden over onze organisatie. Hoe gaat het met de vrijwilligers? Wat is de stand van zaken van onze projecten? Hoe gaat het met de staf in Ghana? Zijn er nog mooie donaties binnengekomen? Wat doen onze Nederlandse bestuursleden in Ghana? Je leest het allemaal hier!


 
06-2009 vlooienmarkt voor Dr Adams

Op zondag 19 april 2009 hield stichting Een Aarde in Asten haar jaarlijkse vlooienmarkt. De opbrengst was bestemd voor NorGhaVo, ten behoeve van de Dokter Adams Clinic en voor een project in Peru. Het was een goed bezochte en goed georganiseerde vlooienmarkt, waarbij veel vrijwilligers van Stichting Een Aarde betrokken waren. De totale opbrengst was een kleine 9000 euro. NorGhaVo heeft een bedrag van 4500 euro ontvangen!

Met dit bedrag wil de dokter een aantal instrumenten t.b.v. de zorg aanschaffen en ook een watertank onder de kliniek aanleggen. Dit betekent dat de kliniek met de opbrengst van de vlooienmarkt echt een verdere professionaliseringsslag kan maken.

NorGhavo bedankt stichting Een Aarde (www.eenaarde.nl)

 
05-2009 ASN Bank Wereldprijs

STEMMEN VOOR COMPUTERSCHOOL NAVRONGO!!!

Sindskort doen we mee met een wedstrijd van de ASN Bank. We hebben hiervoor het computer centre in Navrongo opgegeven om mee te doen. Om kans te maken op de weekprijs van 100 euro en de hoofdprijs van 20.000 euro hebben we stemmen nodig. Mocht je een handje willen helpen ga dan naar www.voordewereldvanmorgen.nl, maak een account aan en stem op Navronge Computer Centre, project nummer 546. 

Aanleiding:
Goede computervoorzieningen vormen dé verbinding tussen noord & zuid, arm & rijk en jong & oud. In Noord-Ghana zijn deze voorzieningen uiterst schaars. En dat terwijl zowel jongeren als volwassen staan te springen om de computer te gebruiken. Wij -stichting NorGhaVo - steunen een initiatief van de lokale gemeenschap om een computerschool op te zetten.

Omschrijving:
Op het Navrongo Computer Centre worden basislessen gegeven in het gebruik van computers. Zowel scholieren, studenten als volwassenen kunnen aan lessen van verschillende niveaus deelnemen. Ook het Internet is onderdeel van het lespakket en de aanleg van een Internetverbinding ligt in het vooruitzicht.

School is leuk - de computer is niets geks uit het verre westen - maar ook voor jou toegankelijk. Raak bekend met de computer - wees trots op jezelf - en vergroot je kansen op de arbeidsmarkt!! Dat is wat we de mensen uit het noorden van Ghana mee willen geven.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 3 van 41
   
vrijdag, 5 juni 2009   ·   © 2006 NorGhaVo   ·   Design door Root4u   ·   Draaiend op Joomla!